Een minigraver huren in Steenwijk

Home » Een minigraver huren in Steenwijk

Minigraver huren in SteenwijkWilt u een minigraver huren huren in Steenwijk? Wij verhuren verschillende minigravers die geschikt zijn voor uw graafwerkzaamheden. Onze verhuur is gericht op bedrijven en op particulieren. Een groot deel van onze machines worden regelmatig verhuurd in de kop van Overijssel. Wij bevinden ons dan ook op een kleine 10 minuten rijden vanaf Steenwijk. Wij staan bekend om onze flexibele service. Bezorgen van onze graafmachines behoort dan ook tot de opties. Zodoende kunt u zorgeloos een minigraver huren in Steenwijk.

“Wij denken graag met u mee over het kiezen van de juiste minigraver.”

  • Wij bieden voor iedere klus een passende minigraver
  • Flexibele service en bezorgen in Steenwijk
  • Een gedegen uitleg
  • Concurrerende prijzen

Welke minigraver moet u huren voor uw graafwerkzaamheden in Steenwijk?

Weet u nog niet precies welke minigraver u moet huren voor uw graafwerkzaamheden in Steenwijk? Wij denken graag met u mee over het kiezen van de juiste minigraver. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende minigravers met verschillende eigenschappen. Zodoende kunt u starten met graven met een passend model.

Code Naam Dagprijs Weekprijs
Mini-graafmachine 1 Ton € 100 € 300
Mini-graafmachine 2 Ton € 115 € 345
Mini-graafmachine 4 ton € 145 € 450

Verschillende manieren van transport richting uw locatie in Steenwijk?

Vanuit Steenwijk kunt u de door u gehuurde minigraver bij ons op locatie op komen halen. Op het moment dat u kiest voor deze optie kunt u bij ons een passende kar huren. U krijgt bij het huren van een minigraver 50% korting op het huren van de kar. Daarnaast hebben wij een flexibele manier van bezorgen. Wij denken graag met u mee over het vervullen van uw wensen. Of u nu kiest voor ophalen of bezorgen, wij geven u een gedegen uitleg over het gebruik van de door u gehuurde minigraver.

Een minigraver huren met prettige voorwaarden

“Een minigraver huren met voorwaarden die passen bij uw graafwerkzaamheden?”

Een minigraver huren met voorwaarden die passen bij uw klus? Wij begrijpen als geen ander dat u eigen wensen heeft voor het uitvoeren van uw graafwerkzaamheden. Daarom denken wij graag met u mee over het uitzoeken van de juiste minigraver, de levertijd en het transport. Persoonlijk contact en een goede overdracht staan bij ons hoog in het vaandel. Zodoende kunt u zorgeloos een minigraver huren in Steenwijk.

Contact opnemen