Dumper huren

Home » Grondverzet » Dumper huren

Wilt u een dumper huren voor een korte of een lange periode? Wij verhuren verschillende soorten dumpers aan particulieren en aan bedrijven. Dumpers zijn ideaal voor het het verzetten van onder andere grond. Dumpers verkorten de duur van uw klus dan ook aanzienlijk. Wij denken dan ook graag met u mee over het huren van een rupsdumper, een wieldumper of bijvoorbeeld een motorkruiwagen. Zodoende kunt u een passende machine huren voor uw grondverzet klus.

“Wij denken graag met u mee over het kiezen van de juiste dumper.”

  • Wij hebben voor iedere klus een passende dumper
  • Flexibele service en persoonlijk contact
  • Een gedegen uitleg
  • Levering op locatie is mogelijk

Welke dumper huren?

Weet u nog niet precies welke dumper u wilt huren? Wij denken graag met u mee over het kiezen van de juiste dumper. Wij verhuren verschillende type dumpers, met verschillende eigenschappen. Uw klus gaat een stuk sneller en makkelijker zodra u kiest voor de juiste dumper. Bent u op zoek naar een wieldumper of een motorkruiwagen en staan deze niet op de site? Neem dan contact met ons op, want ook deze kunnen wij gegarandeerd leveren.

Code Naam Dagprijs Weekprijs
HINOWA HS1102 Rupsdumper € 90 € 270
HINOWA TX2500 Rupsdumper € 150 € 600

Het transport van uw gehuurde dumper

Zodra u kiest voor het huren van een dumper, denken wij met u mee over het transport. Wij bezorgen uw dumper vanzelfsprekend in Steenwijk en Meppel, maar ook elders in het land worden onze dumpers ingezet. U kunt de dumper ook zelf ophalen. Wij verhuren namelijk karren die geschikt zijn voor het vervoeren van dumpers. U ontvangt bij het huren van een dumper 50% korting op het huren van een bijpassende kar. Zodra u contact met ons opneemt, denken wij graag met u mee over het invullen van uw wensen.

Een dumper huren met prettige voorwaarden

“Een dumper huren met voorwaarden die passen bij uw klus?”

Een dumper huren met voorwaarden die passen bij uw klus? Wij begrijpen dat u voor uw grondverzet klus op zoek bent naar specifieke voorwaarden. Neem dan ook gerust contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Of het nu gaat om het transport van uw dumper, een gedegen uitleg of het levermoment, wij staan erom bekend dat wij meedenken en meehelpen waar dat nodig is. Ook als u nog niet precies weet welk model u zoekt, helpen wij u graag met het vinden van het juiste model. Zodoende kunt u zorgeloos een dumper huren.